Ferestre pentru acoperiș terasa

Way In Building & Civil Construction

Ferestre VELUX

Fereastra VELUX cu protecție din sticlă curbată

Fereastra VELUX cu protecție din sticlă curbată este alegerea premium pentru proprietarii de case cu acoperiș terasă, cu pante cuprinse între 0-15 grade. Sticla exterioară este alcătuită dintr-o foaie de geam rezistent la zgârieturi, cu o grosime de până la 6 mm, care se extinde peste cadrul său de susținere, dintr-un capăt în celălalt al luminatorului, pentru un drenaj neîntrerupt al apei. Designul inovator și unic asigură o funcționalitate optimă și o vedere clară spre cer – prezentate sub denumirea de CurveTech.

Fereastra VELUX cu protecție din sticlă plată

Fereastra VELUX cu protecție din sticlă plată este alegerea discretă pentru proprietarii de case cu acoperiș terasă, cu pante între 5 – 15°. Sticla exterioară este alcătuită dintr-o foaie de geam rezistent la zgârieturi, cu o grosime de 4 mm, înconjurată de un profil de aluminiu care se îmbină discret cu suprafața acoperișului.

Fereastra pentru acoperiș terasă VELUX, protejată de cupola acrilică

Fereastra pentru acoperiș terasă VELUX, protejată de cupola acrilică, este o versiune avansată de sursă de lumină naturală pentru casa ta sau pentru clădiri publice. Materialul acrilic are o rezistență sporită la impact, comparativ cu alte materiale sintetice obișnuite. Pentru pante curpinse între 0-15 grade.

Fereastră VELUX pentru evacuarea fumului

Fereastra pentru evacuarea fumului este creată pentru a îndeplini cerințele de siguranță și, în același timp, pentru a oferi confort utilizatorilor clădirii. În cazul unui incendiu, fereastra se deschide automat pentru a lăsa fumul și alte gaze nocive să iasă din clădire. Pentru pante cuprinse între 0-15 grade.

Fereastră VELUX pentru ieșire pe acoperiș terasă

Fereastra VELUX pentru ieșire pe acoperișul terasă este foarte funcțională. Fereastra are un geam dublu protejat de o cupolă acrilică robustă. Cerceveaua se deschide până la 60 de grade. Oferă izolare fonică excelentă. Pentru pante cuprinse între 1-15 grade.

Call Now Button