Profil ELIT

Way In Building & Civil Construction

ŢIGLĂ Metalică ELIT

Profilul de tigla metalica Metigla Elit este sinonim cu minimalismul industrial, adoptand un design modern si simetric, alaturi de avantajul unui montaj facil.

Foile de tabla pentru acoperis Elit pot fi montate din ambele sensuri, ceea ce se traduce in optimizarea cantitatii de tabla necesare, iar succesiunea onduleurilor de la imbinari genereaza o etanseitate sporita.

Informatii tehnice

Tip profil Elit Acoperire minima de zinc (g/m²) 275
Material Tabla otel prevopsita Strat acoperire vopsea lucios (µm) Lucios 25
PVDF 25
Clasa otel minim S250GD Strat acoperire vopsea mat (µm) Mat 35
PUR NOVA 55
Greutate (kg/m²) ~4.4 Inaltime cuta (mm) 14
Grosimi disponibile (mm) 0.5 Lungime pas (mm) 350
Latime utila (mm) 1100 Panta minima recomandata (˚) 14
Lungime minima – maxima (mm) 410 – 4960

Tigla metalica Elit – sectiune

PALETAR CULORI PROFIL ELIT

STRUCTURA VOPSELEI

Tabla prevopsita utilizata de Metigla in procesul de productie este realizata din otel de calitate superioara (1), zincat la cald, cu protectie de zinc de minim 275 g/m² (2), in conformitate cu euronorma EN 10346, cu rezistenta la coroziune si o durata de viata de peste 50 ani, in conditii normale de mediu.

Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat, cu acoperiri succesive, de stratul de pasivare (3), stratul primar de protectie (4) si stratul de vopsea exterior (5). Acest strat de vopsea (5) este de mai multe tipuri: Polyester (lucios – SP de 25 µm sau mat – SPM de 35 µm), PVDF (polifluorura de viniliden) de 25 µm si PUR NOVA de 55 µm.

Pe partea interioara, stratul de vopsea este din Polyester sau Acrilic de 10 µm (6).

Call Now Button