Tigla metalica

Way In Building & Civil Construction

TIGLA METALICA

Tigla metalica imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Modelele de tabla pentru acoperis ClasStarMira si Teck, respecta cele mai inalte standarde de calitate din industrie, reusind totodata sa ofere un pret foarte atractiv. De asemenea, sunt special concepute cu decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile.

Respectand specificul fiecarui proiect, acoperisul ITALROOF cu tigla metalica este realizat din materiale de cea mai inalta calitate, cu o estetica deosebita si un montaj facil, pentru ca tu sa te bucuri de acoperisul mult dorit toata viata.

De asemenea, tigla metalica impreuna cu finisajele premium PUR NOVA si NATUR, beneficiaza de garantie extinsa la 30 de ani, respectiv 25 de ani, oferind o rezistenta ridicata la radiatiile UVperformante sporite impotriva zgarieturilorprotectie extinsa contra depigmentarilor, alaturi de un aspect elegant, mat structurat.

Tabla pentru acoperis de la ITALROOF are o durata de viata de peste 50 de ani de la montajul acoperisului, respectand conditiile normale de mediu.

Rezistenta indelungata

Este realizată din otel structural cu protectie superioara de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura rezistenta in timp a culorii la actiunea factorilor de mediu.

Estetica deosebita

Tabla pentru acoperis se adapteaza oricarui stil arhitectural, fiind potrivita atat proiectelor traditionale, cat si celor moderne.

EtanseImbinare perfecta

Profilele din tigla metalica produse de Metigla se imbina perfect si, astfel, protejeaza casa la intemperii, precum vantul, ploile abundente, zapada etc.

Garantie extinsa

Garantia acopera riscurile decolorarii, exfolierii si perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

EXEMPLE

PALETAR TIGLA METALICA

Call Now Button