Tabla cutată

Way In Building & Civil Construction

de ce să alegi TABLA CUTATĂ ?

APLICATII

Tabla cutata reprezinta o solutie pentru inchidereacompartimentarea sau acoperirea cladirilor cu destinatii multiple, precum cladiri destinate activitatilor industriale (hale de productie, depozite), cladiri destinate sectorului agricol (depozite, spatii pentru cresterea animalelor), cladiri destinate activitatilor comerciale, culturale si sportive.

Metigla produce tabla cutata in mai multe variante de profilare (TR8, TR30, TR35, TR45, ONDU 18 si ONDU 18 CURB), pentru perete si acoperis.

Materia prima utilizata in productia tablei cutate este otelul din clasa minim S250 GD, galvanizat la cald, cu protectie de zinc de minim 275 g/m², ce ii confera rezistenta la coroziune si o durata de viata de peste 50 ani.

Cladiri cu destinatie industriala

Tabla cutata este potrivita pentru constructia halelor de productie si depozitare.

Cladiri cu destinatie agrozootehnica

ITALROOF produce tabla cutata in mai multe variante de profilare pentru hangare, silozuri sau grajduri.

Cladiri cu destinatie comerciala

Solutia perfecta pentru cladirile de birouri, supermarket-uri sau showroom-uri.

Cladiri cu destinatie sportiva si culturala

Tabla cutata este ideala in constructia salilor de sport si a altor structuri dedicate spectacolelor.

DEPOZITARE

In cazul in care este necesara depozitarea produselor inainte de montaj, tabla cutata va trebui amplasata in pozitie inclinata, pe traverse din lemn uscat, in interiorul depozitelor sau in alte spatii de depozitare inchise, intr-un loc uscat si bine ventilat, ferite de intemperiile ce pot afecta starea acestora.

  • Se recomanda ca depozitarea produselor sa se realizeze pentru o perioada de maxim 30 zile.

Montaj

La montajul produselor din gama tabla cutata se recomanda utilizarea foarfecelor manuale sau electrice pentru taiat tabla. Este interzisa utilizarea polizorului unghiular sau a oricaror unelte care produc supraincalzire in zona de debitare. Spanul rezultat din activitatea de debitare sau perforare a tablei trebuie indepartat imediat, cu ajutorul unei perii.

  • Folia adeziva de protectie va trebui indepartata la finalizarea montajului.

TR8

Tabla cutata TR8 este o solutie rapida si economica pentru cladirile cu destinatie industriala, comerciala sau rezidentiala, fiind recomandata pentru constructia fatadelor, plafoanelor, gardurilor sau acoperisurilor.

TR30

Tabla cutata TR30 este o solutie rapida si eficienta pentru cladirile cu destinatie industriala sau comerciala, fiind recomandata atat pentru constructia acoperisurilor structurale, cat si pentru finisarea fatadelor.

Hale metalice Ital Roof Suceava (17)

TR835

Tabla cutata TR35 este o solutie rapida pentru cladirile cu destinatie industriala sau comerciala, fiind recomandata pentru constructia acoperisurilor structurale si a fatadelor.

TR845

Tabla cutata TR45 este o solutie rapida pentru cladirile cu destinatie industriala sau comerciala, fiind recomandata pentru constructia acoperisurilor structurale si a fatadelor.

tabla cutata ital roof suceava

ONDU18

Materia prima utilizata de Metigla in productia tablei cutate este otelul din clasa S280 GD, galvanizat la cald, cu protectie de zinc de minim 275 g/m², ce îi confera rezistenta la coroziune si o durata de viata de peste 50 ani.

ONDU18 Curb

Tabla cutata ONDU18 CURB este o solutie rapida pentru acoperirea cladirilor cu diverse tipuri de destinate (industriala, comerciala, sportiva si altele), fiind recomandata pentru constructia acoperisurilor structurale si a fatadelor.

Call Now Button